Women’s Time

Women's Time Quality Of Family Life

Autoconeixement com a motor per al teu desenvolupament professional

Moltes dones ens hem sentit atrapades a nivell laboral. Desitgem un ascens, un canvi de càrrec, de professió, emprendre pel nostre compte o fins i tot un canvi que no sabem ni definir. Per un temps, ens bloquegem davant de la possibilitat d’aquest canvi; Potser no ens atrevem a donar el pas, a fer el què necessitem o mirem de fer tot el que està a les nostres mans, però no aconseguim avançar com ens agradaria.

 

Nosaltres ho hem viscut en primera persona i volem compartir-ho amb tu. Ens avançarem en l’autoconeixement perquè descobreixis quines bareres t’impedeixen avançar en el teu creixement professional i aconseguir eines per a mantenir el teu estat mental i emocional en forma i assolir els teus objectius.

 

L’aporta segura per al teu canvi professional és la que fas per tu mateixa. Per això, el nostre focus està posat en tu. En conèixer-te millor, explorar les teves emocions i pensaments i en alinear-te amb la teva actitud necessàia perquè puguis realitzar el canvi que vols. A Women’s Time, l’única protagonista ets tu.

El programa de Women's Time

El nostre programa està format per 3 mòduls totalment independents entre ells però amb un mateix objectiu: Acompanyar-te en el teu nou lideratge. Aquests mòduls són els següents:

 

  • Business Time
  • Self-Care Time
  • Creativity Time

Com volem posar-t’ho fàcil, podràs realitzar un mòdul, dos o el programa complet, segons les teves necessitats. A continuació, passa les imatges per veure el programa íntegre. Pots consultar tots els tallers de cada mòdul, la seva data i la persona de l’equip que ho realitzarà. A causa de la situació sanitària actual, totes les activitats són online.

L’equip de Women’s Time

Noemi Martín

Coach i Consultora. Fundadora de Femme Veu

Gemma Beltran

Formadora i Fundadora de Quality Of Family Life

Elena Trilla

Executive Coach & PNL

Preu

Escull la fòrmula de pagament que s’adapti millor a tu

Un mòdul de 4 setmanes

159€

 

Programa complet de 12 setmanes

379€

 

Totes les activitats de Women’s Time són 100% online

Per què realitzar Women's Time?

Amb aquest programa volem que aconsegueixis:

 

  • Conèixer les bases per a emprendre el teu canvi.
  • Posar el focus en tu per ajudar-te a transitar en aquesta etapa.
  • Crear conscientment el camí cap als teus objectius.

Les tres co-creadores de Women’s Time hem escoltat més de 70 dones que, com nosaltres, van emprendre el canvi professioal i van passar per la muntanya emocional que estàs vivint tu: La frustració, la ràbia, la por… Van imaginar tots els “i si…?” que et puguis imaginar: El fracàs, no estar a l’alçada, la desaprovació dels éssers estimats, posar en risc l’economia personal o familiar, no poder conciliar el nou rol professional amb la vida a la llar… I van viure tota la incertesa que t’acompanya en aquests moments.

 

Però aquestes més de 70 dones i nosaltres mateixes també vam aconseguir superar tots els obstacles. Tenir una bona gestió emocional i mental va ser essencial per a realitzar el nostre creixement professional. Amb Women’s Time, volem que coneguis com posar la teva ment, el teu cos i les teves emocions a favor del canvi professional que desitges. Impulsa el teu desenvolupament professional!

INSCRIU-TE A WOMEN’S TIME