Què és Quality of Family Life?

10 llibretes, 7 anys, 5 països, 2 protagonistes… i 1 moment indescriptible!

Al llarg passadís d’una empresa internacional on cada dia coincidia amb els directius, vaig viure un dia diferent. Molt diferent. De sobte, vaig veure sortir un marrec del despatx general xisclant: “Ets la Gemma!” I rient vaig afirmar amb el cap mentre responia: “Sííííí”. Aleshores, va venir corrents cap a mi, rient i cridant el meu nom. Es va aturar al meu davant. Em va mirar als ulls. Em vaig ajupir.

  • Hola petit. Quina benvinguda més bonica.
  • Gemma. T’he de dir una cosa.
  • Ah! – amb cara de sorpresa – Diga’m, t’escolto.
  • És un secret. Apropa´t!
  • A cau d’orella i amb aquella veueta menuda em va dir:
  • Gemma, gràcies a tu el meu papa passa més temps amb mi.
  • No havia tingut temps a reaccionar i les següents paraules van ser:
  • I tinc un regal per tu… Una abraçada infinita – i me la va regalar.

Una abraçada, l'origen de Quality of Family Life

“Gràcies a tu, el meu papa passa més temps amb mi”. Aquesta sí va ser la frase que em va canviar la perspectiva de la meva carrera professional. Aquesta va ser la millor recompensa que havia tingut al llarg de la meva trajectòria. 

Anys de negociacions, implementacions d’ètica empresarial, optimització del temps, tractant les conciliacions reals… I de sobte, ell. Aquest petit gran moment va provocar un gir a la meva vida. 

Descobreix com va néixer Quality Of Family Life

“El passat són els nostres records i el futur els nostres somnis. Quin és el teu present? El nostre, el teu”

Ja no era qüestió de plantejar-se els resultats anuals de les empreses. Era qüestió de donar eines pel benestar en totes les etapes de la nostra vida. Així va néixer Quality Of Family Life, i així aquella petita gran abraçada va donar origen al nostre logotip.

Em preguntava si avançaria sola en aquesta nova aventura. I la vida ens ha anat creuant. Cada persona que d’una manera o altra forma part d’aquesta família i lluitem incansables per fer arribar a tothom que tots tenim la nostra màquina del temps: El passat són els nostres records i el futur els nostres somnis.

Quin és el teu present?

El nostre, el teu.