Comunicació i suport per a millorar la convivència en família

Tothom pertany a una família. Sigui quina sigui la seva forma, constitució, llar, cultura… Tota persona té un primer entorn on pertany i on crea les primeres relacions afectives.

Pot ser una llar familiar, un centre d’acollida o qualsevol altre situació. També hi pot existir o no un vincle de sang. Però sempre ens sentim part d’una família i connectem amb els primers referents de la nostra vida.

Treballem en entorns com petits centres educatius o escoles bressol perquè les famílies i els infants millorin plegats la seva convivència.

Els nostres programes:

Optimització del temps en família

Per molts motius diferents, la planificació horària pot ser complexa i afectar a la vida familiar, tant a nivell logístic com emocional. Aportem diferents vies de gestió del temps per a tots els membres de la família perquè junts pugueu millorar la vostra coordinació i aprofitar cada moment.

 

Coaching de parella

Sovint, les parelles viuen moments de tensió, dubtes o diferències. I és que tothom evoluciona… I les relacions, també. Per això, el coaching permet analitzar què no funciona en el present, treballar l’evolució personal de cadascú i dissenyar estratègies per un futur conjunt i en harmonia. 

Psicoteràpia de parella

Trobar l’equilibri en la parella sovint és difícil. I és que també convé recordar el nostre benestar individual. En la psicoteràpia de parella, l’objectiu és arribar a l’autoconeixement de cadascú, acceptar les diferències amb l’altra persona i evolucionar plegats.

Psicoteràpia familiar

Formar part d’una família no significa que no existeixin els problemes dins d’aquesta. De fet, de vegades ni els reconeixem. Els conflictes entre els seus membres són habituals i la col·laboració de tot el grup és clau per a solucionar-los. Posem el focus en les persones que formen cada família i aportem eines per gestionar enfrontaments, canvis d’actitud o qualsevol altra situació.

Creixem junts! Habilitats familiars

Creem un espai on famílies i professionals de diferents àmbits (pediatres, nutricionistes, infermeres, doules, mestres…) compartiran experiències i desenvoluparan habilitats per al seu dia a dia. El programa està especialment pensat per a l’etapa de la infantesa (0-6 anys).

 

Mengem junts! Comunicació saludable

Famílies i nutricionistes especialitzats en nadons i infants treballen junts per resoldre els dubtes alimentaris. És un espai per parlar sobre la lactància, les diferents filosofies de vida com el veganisme, motius patològics…

Donem la paraula a les famílies

L’actualitat i la rutina donen lloc a noves inquietuds que busquen resposta, com els horaris escolars, l’ús de la tecnologia i les xarxes socials o els conflictes familiars. Per això, organitzem xerrades on es tracten tot tipus de situacions i vivències on les famílies són les protagonistes. El testimoni dels participants és el gran valor afegit per ajudar els altres.

 

Acompanyament en la maternitat i/o paternitat. Abans, durant i després de l’embaràs, l’adopció o la gestació subrogada.

Volem aportar el nostre acompanyament emocional en aquesta etapa tan fascinant de la vida. Hi som presents per ajudar-te amb tota mena de gestions, recolzament real i consultes amb especialistes en la temàtica.

A qui va dirigit?

  • A totes les famílies. Sigui quin sigui el seu vincle, els seus membres, la seva filosofia de vida…
  • A les escoles no reglades
  • Famílies i centres familiars

Podem donar el format que vulguis a tots els nostres programes. Si vols que organitzem xerrades, tallers i cursos o si tens una altra proposta, no dubtis a fer-la.

Contactar

Quality of Family Life també és una gran família: Forma’n part!