Treball en equip, creixement professional i emprenedoria

En el transcurs de la nostra vida, després de l’etapa educativa, ens inserim a la vida professional. 

En aquesta, creixem com a persones gràcies als nous coneixements i experiències que adquirim al llarg del temps. 

És un camí que ens permet desenvolupar grans habilitats: Treball en equip, lideratge, presa de decisions, tracte amb les persones… I aprendre a gestionar les emocions millorarà el nostre rendiment.

Els nostres programes:

Optimització del temps

Et proporcionem eines per aprendre a gestionar el temps d’una manera dinàmica, eficaç i eficient sense deixar de banda factors tan importants com les emocions, el temps i l’espai.

 

Lideratge

Les persones són clau perquè un projecte funcioni. I per això, calen responsables que exerceixin bé el rol de líder. En aquest programa, obtindràs nous coneixements per a coordinar els teus equips de treball, donar un pas endavant en situacions complexes i millorar els resultats de l’empresa gràcies a potenciar el talent dels treballadors i treballadores.

 

Programa de resolució de conflictes

No es pot entendre el bon funcionament d’un col·lectiu sense una comunicació eficaç. Per això, t’aportem eines que et permeten desenvolupar noves capacitats per fer arribar els teus missatges a la resta, ser empàtic amb cada situació i resoldre els contratemps generats a la feina.

Coaching individual amb mentoring

Aquest programa està pensat perquè cada persona, ja sigui emprenedora, líder d’un equip o treballadora d’una empresa, pugui rebre eines per millorar la gestió emocional tant en situacions de feina com en la seva vida privada.

Coaching d’equip amb mentoring

Es tracta d’un programa orientat a equips d’una mateixa empresa que comparteixen objectius i responsabilitats comuns perquè potenciïn les seves habilitats. El coach treballa per a proporcionar eines que permetin millorar el rendiment a la feina, però també perquè cada treballador millori la seva pròpia gestió emocional.

 

D’una idea a un negoci

No tinguis por a tirar endavant les teves idees. Des de l’experiència, t’ajudem a donar els teus primers passos en el món de l’emprenedoria i fem el possible perquè facis realitat el teu projecte. T’acompanyem i t’oferim seguiment perquè assoleixis els teus objectius.

Dones emprenedores. Destinat a dones, especialment després de la maternitat o que degut a la decisió de ser mare han vist afectada la seva carrera professional. 

A qui va dirigit Business Time?

  • Grans empreses: Direcció, departaments, líders d’equip…
  • Emprenedors de petites i mitjanes empreses.
  • Dones emprenedores. Especialment després de la maternitat o qui, a causa de voler ser mare, ha vist afectada la seva carrera professional.
  • Estudiants d’últim any de cicle universitari i/o màster que volen emprendre un negoci.

El Business Time es fa en espais laborals, com el coworking o la teva pròpia oficina. Sol·licita un dels programes o fes-nos la teva proposta!

Contactar